torstai 17. toukokuuta 2018

Kotini on linnani, osa 6: Makuuhuoneen muutokset

Sarjan edellisessä osassa esittelin muuttunutta olohuonetta, ja myös makuuhuone on kokenut muutoksia, muttei tosin niin rankalla kädellä kuin olkkari. Makkarin muutokset tapahtuivat jo heti alkuperäisen postauksen jälkeen, ja senkin jälkeen olemme kääntäneet sänkyä ja lisänneet pieniä juttuja.


Eli me saatiin viime vuoden alussa sukulaisilta sänky patjoineen. Se tunne, kun ei enää tarvitse sulloutua kapeaan sänkyyn! Rakastan tuota sängynpäätyä; iltaisin on näppärää, kun ei tarvitse nousta sängystä ylös sammuttaakseen valot, koska noiden hyllyjen alareunoissa on lamput. Saan myös nätisti kaikkea tarvittavaa tuohon hyllyille, kuten huulirasvan, kosteusvoiteen, nenäsuihkeen, puhelimen sekä tottakai CPAP-laitteen. Sänky on myös kokonaisuudessaan kivan erilainen, enkä ole kenelläkään nähnyt samanlaista.

Tv-tasoonkin on tullut pieniä muutoksia. CPAP-laitteen laukku ja Playstation 2 ovat löytäneet paikkansa, ja nurkkaan on ilmestynyt terraario. Mitäs ihmettä?


Terraariossa asustaa akaattikotilot nimeltään Poju ja Tyty. Sinänsä ristiriitaista antaa sukupuoleen viittaavat nimet olennoille, jotka ovat kaksiavuisia. Mielikuvitus loppui kesken, ja nuo nimet tulivat ns. vahingossa käyttöön. Nämä kotilot, tuttavallisemmin toukat, tulivat meille viime kesänä. Ne päätyivät meille ikäänkuin vahingossa; ensin tuo isompi ruskea eli Poju, ja seuraavana päivänä tuo vaaleampi eli Tyty. Poju näytti silloin vielä kovin yksinäiseltä (oli puolikkaan sytkärin kokoinen), ja haettiin kaverilta sitten toinen kaveriksi. Terraarion takaseinässä on DC-fixiä, jonka H on laittanut. Terraarion toiselta puolelta löytyy kaikille tuttu "the chair", eli johon dumpataan yleensä kerran käytetyt vaatteet.

Makkari on kokonaisuudessaan mukava. Toki tuo sängyn ja seinän väli, josta pujahdan omalle puolelleni, voisi olla isompi. Tykkään silti enemmän pienestä makuuhuoneesta kuin isosta. Olemme lopettaneet muuten päiväpeiton käytön lähes kokonaan, jos joku ihmettelee. Käytimme päiväpeittoa ehkä kaksi kertaa vuodessa, joten päätin jättää sen pois näistä kuvistakin.

Mitä mieltä olette aavistuksen uudistuneesta makkarista? Tykkäsittekö enemmän vanhasta vai uudesta sängystä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita, niin risut kuin ruusutkin. Muistathan kuitenkin ilmaista mielipiteesi asiallisesti :)