maanantai 7. toukokuuta 2018

Kotini on linnani, osa 5: Olkkari uusiksi pienellä budjetilla

Jotkut teistä varmaan muistavat meidän edellisen olohuoneen, joka oli ehkä kotoisa, mutta jotenkin silti ruma, ainakin omasta mielestäni. Joulun alla, kun kissanpissiongelma alkoi ratkemaan, saimme laitettua olohuoneen uusiksi. Uusi ratkaisu on mielestäni raikas ja huomattavasti avarampi, kuin ennen. Jos haluatte vertailla, niin entinen osa löytyy täältä.


Näitä kuvia katsoessa ja muokatessa löysin itsestäni taas pienen perfektionistin. Apua, tahra sohvassa tai matossa, hiekanjyvä siellä täällä, karvaa joka paikassa. Päätin kuitenkin olla muokkaamatta niitä pois, koska jokaisessa eläin- ja/tai lapsiperheessä ne on tuttuja juttuja (tosin tietääkseni lapsilla ei ole keväällä karvanlähtöaikaa). Pöytäliinoja ei ole silitetty ja tyynyt ovat sikin sokin. Hauskinta on se, ettei minua häirinnyt nämä asiat, ennenkuin näin ne kuvissa.

Verhot ovat samat kuin aiemminkin, ne ostin kirpparilta vitosella joskus kauan sitten. Ostin myös toiset, vaaleansiniset verhot Jyskistä, mutta nuo ruskeat sopivatkin niin kivasti tuohon olkkariin, että jätin ne paikoilleen. Tyynyt ovat Jyskin alennusmyynneistä, samoin pöytäliinat. Jotain pientä sisustussälää ostin paikallisesta halpakaupasta, jotain löytyi kaappien pohjalta. Sohva ostettiin 50 eurolla käytettynä, matto 20e käytettynä. Ikkunalautapeti on Zooplussalta.


Uuden tv-tason saimme H:n ystävältä ilmaiseksi. Uusi on ihanan raikas verrattuna edelliseen, ja laatikoissa saa säilöttyä näppärästi PS3-pelejä, ohjaimen johtoja sekä elokuvia. Emme siltikään hävittäneet edellistä tv-tasoa, vaan se toimittaa nykyään sivupöydän virkaa, ja välikkö on kissojen valtakuntaa.


Kuten joku varmaan huomasikin, niin meillä on tosiaan kattovalaisin, jossa on 4 käänneltävää spottia. Tykkään, kun valon saa tarvittaessa kohdistettua juuri sinne mihin haluaa. Kuvissa valaistus näyttää erikoiselta, muttei kuitenkaan rumalta.

Tuon vanhan tv-tason tilalla oli ennen kirjahylly. Halusimme siihen jotain pientä, ettei tila näyttäisi niin tyhjältä, muttemme kuitenkaan liian tunkkaista. Mielestäni onnistuimme loistavasti, ja kello kruunaa kokonaisuuden. Tapettiseinällä olevaan liitutauluun en ole keksinyt vielä uutta kuvaa/tekstiä, ja siksipä siinä on useamman vuoden lukenut "Survive". Olisiko teillä jotain kivoja ideoita siihen?

Tuossa kameran kanssa häärästessäni huomasin, etteivät tytöt ole enää lainkaan niin pelokkaita kameraa kohtaan. 1,5v kirjoittamassani postauksessa oli käytetty melko paljon vanhoja kuvia, koska tytöt pelkäsivät minua ja kameraa silloin hysteerisesti. Nyt kuitenkin sain upeat kuvat tytöistä, ja haluan jakaa ne teillekkin! Tuo vanha postaus kissoista löytyy täältä.

 
Mitä pidätte muutoksesta? Kumpi olohuone on suosikkinne?

2 kommenttia:

 1. Kodikkaan näköinen olohuone! Ruskea ja sininen passaa kyllä hyvin toisiinsa. :)
  Tuo seinäkello on myös kivannäköinen! Pitäisi itselläkin hankkia olohuoneeseen uusi kello, sillä oon hieman kyllästynyt tän hetkiseen cupcakes-kelloon.:D
  Voi mitä söpöläisiä nämä teidän kissat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Jyskissä oon nähnyt tosi kivoja kelloja, muitakin malleja kuin tuo mikä meillä on!

   Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita, niin risut kuin ruusutkin. Muistathan kuitenkin ilmaista mielipiteesi asiallisesti :)