torstai 10. toukokuuta 2018

Auringonlaskun metsästäjät

Maanantaina oli todella kaunis ilma, ja ehdotin H:lle, että lähtisimme Kirjurinluotoon kuvaamaan auringonlaskua. H lähti mielellään, koska haluaa tukea mun blogiharrastusta, ja on innoissaan, kun olen taas innostunut kirjoittamaan ja kuvaamaan. Niinpä suuntasimme yhdeksän aikaan Kirvatsiin. En kuitenkaan tajunnut ajatella, mihin suuntaan aurinko laskee, ja niinpä itse auringonlaskusta ei juurikaan saatu kuvia (note to self: opettele ilmansuunnat). Kaikesta huolimatta sain ihanan keväisiä kuvia napsittua, ja oli hieman vaikea valita, mitkä tähän postaukseen laitan.
Myös H innostui kokeilemaan kameraani, ja hänelläkin on selkeästi sellaista "valokuvasilmää". Olemmekin suunnitelleet, että lähtisimme valokuvaamaan yhdessä useamminkin, ja pari hyvää kuvauspaikkaa on jo löydetty. Seuraavat kaksi kuvaa ovat H:n ottamia, mutta minun editoimia.
Kävimme myös pikavisiitillä Ruosniemessä. Aurinko ehti kuitenkin laskea, ja alkoi olla jo viileää, joten sovimme, että menemme joskus päivänvalolla kuvaamaan enemmän.
 Mitä piditte kuvista? Oletteko te saaneet kivoja "kevätkuvia"?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita, niin risut kuin ruusutkin. Muistathan kuitenkin ilmaista mielipiteesi asiallisesti :)