maanantai 30. lokakuuta 2017

Kotini on linnani, osa 4: Työhuoneeni on vierashuoneeni

Sarjan entiset osat löytyy täältä: 

Moikka! Syksy on vienyt mut mennessään, ja huomasin tässä muutama ilta sitten, että blogikin on ollut todella pitkään koskematta. En tosin aio ottaa siitä stressiä, koska syksy on vienyt multa paljon voimia muutenkin.  Koulussa on mennyt loistavasti, ja suhde H:n kanssa kukoistaa yhä, mutta työn ja koulun yhteensovittaminen on ollut haasteellisempaa kuin luulin. Muutaman viikon tein vuoroja arkiaamuisin ennen koulua jos oli myöhäisempi aamu, sekä kaikki lauantait, mutta aika nopeasti totesin, etten jaksa sitä. Niinpä pidän nyt viikonloput vapaina, ja käyn 1-2 arkiaamuna viikossa töissä muutaman tunnin koulun niin salliessa.

Tässä välissä ollaan kuitenkin jotain saatu aikaiseksi, nimittäin työhuoneeseen tuli uusi tietokonepöytä, joka oli aavistuksen isompi kuin me oletettiin, ja samalla mä sain meidän vanhan tietsikkapöydän koulupöydäksi. Joskus kokeilin tehdä koulutehtäviä ruokapöydän ääressä, mutta mulla tuli hartiat ihan uskomattoman kipeäksi, joten tää oli kipeästi kaivattu uudistus. Ja onhan tää uusi pöytä nyt upea, vaikka alussa ajattelinkin, et onpas iso ruma murju. Ja no, jouduttiin me toiselta puolelta poistamaan yksi taso, jotta työhuoneen ovi mahtuu kiinni. Siltikin, 40 euroa Iskun työpöydästä on todella pieni summa. Btw, postauksen kuvat on otettu H:n puhelimella, ja siksi laatu aavistuksen huonompi kuin normaalisti, koska järkkärin akku reistailee.Mua itseasiassa harmittaa, etten saanut aiemmin tätä nelososaa aikaiseksi, jotta nyt olisi ollut verrokki. Aikaisemmin tuo pienempi pöytä oli isomman pöydän paikalla, stereot varastossa, ja pienen pöydän nykyisellä paikalla kissojen ruokakipat. Sohva pysyi samalla paikallaan, ja pyykkien kuivuessa pyykkitelineet ovat huoneen oikealla reunustalla.Meidän työhuone on samalla myös vierashuone, ja äänentoistonsa sekä tietotekniikan runsauden vuoksi syrjäyttänyt olohuoneen paikan. Meillähän ei olohuoneessa ole juurikaan mitään johtuen tyttöjen pissaongelmasta. Enempää en tässä postauksessa kerro, paitsi sen, että ongelmaan on löytynyt ratkaisu, jokseenkin erikoinen sellainen, ja tilanne parantunut hurjasti.

Mitä mieltä olette meidän työ-/vierashuoneesta?

4 kommenttia:

 1. Ihana et teil on oma työhuone! Mua harmittaa et joudun pitämään työtilan ja makuuhuoneen samassa tilassa, mutta ehkä tulevaan kämppään sais sit erikseen makkarin ja työhuoneen :)

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Olin unohtanut vastata tähän ennenkuin katosin blogitauolle, pahoittelut!

   Poista
 2. Aijai kelpais työhuone tai vähintäänkin noin iso pöytä! ois niin paljon enemän tilaa tehdä kaikkea :D mulla on vähän paha tapa tehä kaikkea koneen edessä, aina askartelusta syömiseen asti. ja noi verhotkin on ihan superihanat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Olin unohtanut vastata tähän ennenkuin katosin blogitauolle, pahoittelut!

   Joulun alla olisi tarkoitus hankkia toinenkin pöytäkone, saa nähdä miten ja mihin mahtuu :D

   Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita, niin risut kuin ruusutkin. Muistathan kuitenkin ilmaista mielipiteesi asiallisesti :)