keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Kevään to-do-list

Keväisellä teemalla jatketaan! Kun kevät tulee, ja valo lisääntyy, ihminen piristyy ja on vihdoin virtaa tehdä tekemättömiä asioita, jotka on talven pimeydessä jääneet vähemmälle huomiolle. Mulla on jo pitempään ollut mielessä tälläinen to-do-listaus (to-do-lista to-do-listalla, kuinka hauskaa). Kaikkea en välttämättä saa tehtyä, mutta aion ainakin yrittää! Postauksen kuvat ovat toukokuulta 2015, jolloin kevät oli jo hyvässä vauhdissa pääkaupunkiseudulla.

Järjestä vaatekomero...
... ja pistä ylimääräiset vaatteet ja tavarat myyntiin FB-kirpparille
Lämpiminä päivinä suuntaa Pokémon-jahtiin (kyllä, myös minä pelaan Pokémon GO:ta) Aloita vihdoin se bullet journal
Tee iholle kunnon "keväthoito", eli kuorinnat, sheivaukset ja kasvoille naamio
Juo enemmän vettäMadota kissat...
... ja tarkista rokotusten voimassaolo
Hanki vaakaan ja kuumemittariin viimeinkin patterit✤ Korota peruskoulun päättötodistuksen numeroita aikuislukiossa
✤ Käy ammattikoulun pääsykokeissa
✤ Säästä rahaa

Mitä juttuja teillä on kevään to-do-listalla?

2 kommenttia:

 1. Hyvä listaus - juuri sellaisia asioita joita monesti siirtää ja siirtää kunnes alkaa ärsyttään kun to-do lista on jo aivan liian pitkä.

  Täällä on vaatekaappia kivasti jo tyhjennetty, mutta listalla on vielä muiden kaappien tyhjennystä johon varmana hurahtaa enemmän kuin muutama päivä. Voi kun sitä tulisi harrastettua paljon useammin! Ikkunatkin voisi pestä, mutta eihän niiden kanssa niin kiire oo.. Eihän? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Mä sain itseasiassa eilen vihdoin vaatekomeron kuntoon, ja muutaman muunkin kaapin. Muutama kaappi on vielä työn alla. Ikkunanpesuun miehen mamma lupasi lainata sellaista ikkunanpesijää, jolla homma käy helposti ja nopeasti. :)

   Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita, niin risut kuin ruusutkin. Muistathan kuitenkin ilmaista mielipiteesi asiallisesti :)