maanantai 20. helmikuuta 2017

Kotini on linnani, osa 3: Keittiö

Tässä osassa mä päästän teidät tutustumaan meidän keittiöön. Seuraavista osista voin vinkata jo sen verran, että olohuone on saamassa uutta ilmettä pian, työhuone on kokonaan käsittelemättä ja makkarissa on uusi sänky. Jos olet missannut edelliset osat, niin ensimmäinen osa löytyy täältä, ja toinen täältä.Mä en ymmärrä mitä tuon alemman kuvan kanssa kävi. Vaikka mä kuinka vääntelin ja kääntelin, niin se ei näytä suoralta. Tosin en ihmettele, sillä tarkkaan kun katsoo, niin meidän keittiössä on oikeasti mm. yksi hylly vinossa, lattialistat laitettu vähän sinnepäin ja kaikennäköistä pikkuvikaa, joka ei kuitenkaan haittaa asumista. Jos kuitenkaan näitä pikkuvikoja ei huomioi, niin olen omasta mielestä onnistunut saamaan keittiön näyttämään kivalta hyvin pienellä budjetilla. Verhot olivat kirpputorilta muistaakseni 6 euroa, vahakangas "kakkoslaatua" 1 €/m ja matto oli valmiina, mutta maksaa JYSKissä alle kympin. Kaikki muu meillä oli valmiina tai ollaan saatu lahjaksi.

Meidän keittiö on melko pieni, mutta hyvän mallinen. Sinne mahtuu juuri neljän hengen ruokaryhmä, kissojen kannellinen hiekkaboksi ja kaksi ihmistä laittamaan ruokaa. Meidän keittiöstä löytyy myöskin tiskikone ♥ Ylemmästä kuvasta myös näkee, että meillä on seinähyllyt ruokapöydän yläpuolella. Ne tuovat mukavasti säilytystilaa ja ovat myös hieno sisustuselementti.Mun mielestä jotenkin vihreä, ruskea ja violetti sopii yhteen. Keittiön värit määräytyivät alunperin limenvihreä-valkoraitaisen räsymaton (ei näy kuvissa) mukaan, ja rakastuin noihin verhoihin! Rakensin sitten verhojen ja mattojen värimaailman ympärille lopun sisustuksen. Koska meillä ei ole mahdollisuutta pitää huonekasveja eräiden nelijalkaisten tuholaisten takia, niin tekokukat ovat loistava valinta. Tuo viinipullo sopi kimpun ja muutenkin keittiön väreihin kuin nenä nassuun! Ostankin yleensä viinipullot niiden ulkonäön perusteella.

Nuo sisustustarrat olivat täällä valmiina kun me muutettiin. Lupasin itselleni etten ikimaailmassa laita jotain imeliä mietelauseita seinälleni, mutta nuo olivat sen verran nätit, että päätin antaa olla.

Mitä mieltä olette meidän keittiöstä? Minkälaisia keittiöitä teiltä löytyy? 

Psst! Laitan tuohon sivun oikeaan laitaan kyselyn, missä pääsette äänestämään, minkälaisista postauksista pidätte eniten. Laitan äänestysaikaa reilusti, ja jos listasta puuttuu joku haluamanne vaihtoehto, kertokaa se kommenteissa.

6 kommenttia:

 1. Todella kiva postaus. Lisää tälläisiä :)

  www.believemydestiny.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) muutama osa ainakin tulossa tätä sarjaa, ja saa nähdä mitä mä sitten keksin ;)

   Poista
 2. Kivannäköinen keittiö! Nuo verhot on kyllä hauskat. :)
  Itsekin kyllä haluaisin tuollaisen kulmakeittiön, mutta valitettavasti mun keittiö on vaan pieni neliskanttinen koppi, ja ruokapöytä olohuoneen puolella. :D No on näinkin kyllä ihan kiva, oon tottunut siihen. :)
  Mullakin on tapana ostaa viinipullot pullon ulkonäön perusteella, haha. :p

  VastaaPoista
 3. Vautsi, tosi ihanan näköistä! Varsinkin noi verhot ovat nätit ♡
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita, niin risut kuin ruusutkin. Muistathan kuitenkin ilmaista mielipiteesi asiallisesti :)