maanantai 12. joulukuuta 2016

Pikaiset kuulumiset!

Tiedättekö sen tunteen, kun ois kauheesti kaikkea tekemistä, muttei mitään saa aikaiseksi? Siltä musta tuntuu juuri nyt. Muutto alkaa tosiaan 15. päivä, ja tässä on jo pakkaamiset alkaneet ja paperihommat suurimmilta osin hoideltu. Mä olen suunnitellut sisustuksen varmaan 10 kertaa uudelleen, selannut kaikki nettikaupat läpi ja suunnitellut värikarttoja GIMPillä.

Siihen päälle tää kaamosväsymys, en tajua miten mä voisin vain nukkua ja nukkua. 12h yöunet on ihan helppo homma ja siihen päälle vielä parin tunnin päikkärit. Oonkin nyt päättänyt, että nukun vain n. 8-9h ja laitan kellon soimaan, sekä kiellän itseltäni päiväunet, koska mä en ole sen virkeämpi, nukuin sitten vuorokaudessa 8h vai 15h.

Blogi on sitten tottakai jäänyt vähän muuton ja muun kiireen jalkoihin. Mun oli tarkoitus ottaa uusista hiuksista kuvia eilen, meikkasinkin sitä varten mutta no... Mä yritin ottaa itse näistä hiuksista kuvaa, koska mulla ja H:lla on aika erilaiset taiteelliset näkemykset. On kuitenkin valitettava totuus, että syksyn ja pienen painonnousun myötä mun kasvot ovat myös pyöristyneet, ja kuvat eivät todellakaan hivelleet mun itsetuntoa. Niinpä nakkasin kameran takaisin laukkuun ja lähdin H:n kanssa lenkille.

Mutta ne hiukset; eli mä kävin kampaamossa leikkauttamassa mun hiukset suhteellisen lyhyiksi. Sen jälkeen keksin, että hei mähän värjään violetiksi hiukset, ja marssin kauppaan ostamaan vaalennusainetta, ja päädyin sen lisäksi ostamaan sittenkin punaista hiusväriä. No, kun tämä punainen oli vihdoin päässä, se näytti suoraan sanottuna aivan kamalalta. Mulle siis sopii punaisen tummat sävyt, mutta räikeä punaisenpinkki ei selkeästi ole mun juttu. Pyysin lopulta H:ta tuomaan mulle sinistä hiusväriä, koska sininen + punainen on violetti, eikö vain? No, ei todellakaan.

Tällä hetkellä mulla on sitten tummansinisen-vihreän-harmaan-violetit hiukset, riippuen valaistuksesta. Outoa kyllä, mä olen alkanut pitämään tästä väristä, vaikka lopputulos olikin jotain muuta kuin haluttu. Värinä käytin Biozellin sävytteitä, ja kun nämä värit päästä lähtee, niin värjään takaisin viininpunaiseksi, koska pääsen sillä yksinkertaisesti helpommalla.

Sininen väri imeytyi hiusten lisäksi myös väripurkkiin (kuten kuvasta näkyy) sekä kylpyammeeseen, vessan lavuaariin, mun ihoon....
Mulla on pari postausta valmiina, mitkä olen säästänyt näitä kiireisiä hetkiä varten, mutten välttämättä ehdi tällä välillä postata kovin usein, en välttämättä edes sitä yhtä kertaa viikossa. Muuton jälkeen palaan sitten taas aktiivisemmin blogin pariin, ja silloin on luvassa mm. asuntopostausta, mahdollisesti juttua uudestavuodesta sekä mun ja H:n kihlajaisista, jotka pidetään tammikuussa.

Ja okei, nappasin mä teille yhden kuvan mun hiuksista. Olin tosiaan juuri tullut lenkiltä, joten naama punoittaa ja olemus muutenkin todella hehkeä ja luonnollinen. Mä en muista, milloin olisin viimeksi julkaissut itsestäni meikittömän kuvan. Iso juttu mulle siis.

Kuvasin mä millä tahansa kameralla ja asetuksilla, niin mun hiukset näyttää valokuvassa mustilta.

Mitä mieltä olette, sopiiko mulle lyhyet hiukset vai ei?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita, niin risut kuin ruusutkin. Muistathan kuitenkin ilmaista mielipiteesi asiallisesti :)