maanantai 28. marraskuuta 2016

Joulukorttikuvaukset

Reilu viikko sitten me käytiin H:n kanssa ottamassa joulukorttikuvia kaveripariskunnan kissoista. Kuvaukset menivät suhteellisen hyvin, vaikka Viiru ja Vili eivät oikein hoksanneet idea, eivätkä olisi millään malttaneet pysyä paikallaan. Kuten kissapostauksessani kerroin, kissojen kuvaaminen on siinä mielessä haastavaa, koska harvemmin niistä saa hyviä kuvia juuri sillä hetkellä kuin haluaisi, vaan silloin kun kamera on oikealla hetkellä kädessä.

Meidänkin kissojen joulukorttikuvaaminen olisi varmasti saatanasta ihan kivaa, mutta todella aikaavievää ja tällä hetkellä sitä ylimääräistä aikaa ei ole, kun on nämä muuttohässäkät sun muut. Ja toisekseen, mun kaikki joulukoristeet on Kuopiossa ensi kuun puoleenväliin saakka, joten turha edes unelmoida. Vaikka kaikki kuvat eivät menneetkään ihan putkeen, sain kuitenkin harjoiteltua taas valokuvausta ja varsinkin liikkuvan kohteen kuvaamista lisää, ja mikä tärkeintä, autettua kaveria. Ja muutama kuva jopa onnistui, alla pari niistä. Kuvat ovat vielä "pelkkiä kuvia" eivätkä "postikorttimuodossaan".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita, niin risut kuin ruusutkin. Muistathan kuitenkin ilmaista mielipiteesi asiallisesti :)